^na vrh strane

50 godina tradicije

Modna revija "Čuvamo od zaborava"

VESTI | SREDA, 23.04.2014. GODINE

U svečanoj sali hotela "Kragujevac" održana je modna revija pod nazivom "Čuvamo od zaborava" na kojoj su predstavljeni proizvodi kreativnih radionica Zavoda za zbrinjavanje odraslih "Male Pčelice" i Gerontološkog centra Kragujevac.

Manifestacija je pružila posetiocima raznovrstan program i nesvakidašnji užitak. Čitavog popodneva u holu hotela trajala je prodajna izložba radova korisnika dve ustanove.

Reviju je otvorio inkluzivni hor "Raspevane pčelice" nakon čega su se prisutnima obratili direktori ustanova dr Gordana Đokić i dr Vladica Stanojević. U novoj, neobičnoj ulozi sjajno se snašla dr Jelena Radosavljević Svetozarević, lekar Gerontološkog centra, koja je vodila program.

Centralni događaj, modna revija, podeljen je na dva dela između kojih su "Raspevane pčelice" razgalile goste još jednim dirljivim nastupom. Modele su nosili učenici Medicinske škole "Sestre Ninković". Iako amateri, reviju su izneli na veoma profesionalan način.

Na kraju revije, zajedno sa mladim manekenima, publici su se poklonili i naši kreatori, korisnici dve ustanove.

Gerontološki centar želi da izrazi veliku zahvalnost kolegama iz "Pčelica" zbog izuzetne saradnje. Takođe, veoma smo zahvalni prijateljima bez čije podrške i nesebične pomoći sve ovo ne bi bilo moguće. Hvala hotelu "Kragujevac", agenciji "Prestige MM", Medicinskoj školi sa domom učenika "Sestre Ninković" i agenciji "EMC".

Hvala i svim gostima koji su svojim prisustvom uveličali ovu divnu manifestaciju.

   

                                     

Copyright © 2013. www.gerontoloski-kg.rs  Rights Reserved.